Uitnodiging van Splintt
logo
Splintt maakt digitale leeroplossingen op maat, in samenwerking met een zeer diverse groep opdrachtgevers. Uit deze samenwerkingen ontstaan niet alleen fantastische producten, maar ook inzichten en learnings die we graag delen. Daarom organiseren we op 15 november een workshop voor een select gezelschap, bij ons op kantoor.
 
Critical Infrastructure Security Specialist Hugo Lücke vertelt over veiligheid en insider threat prevention. Gevolgd door een interactieve sessie over digitalisering van leren en gamification.
  • 15:30 inloop
  • 16:00 start
  • van 18:00 tot 19:00 een drankje voor wie wil
Je bent van harte welkom en we horen graag of je komt. Neem gerust iemand mee.
Bevestig je aanmelding

Help2Protect

Zonder een effectief ‘Insider Threat Program’ zijn Europese bedrijven en organisaties kwetsbaar. De maatschappelijke impact bij incidenten kan groot zijn, zeker als het bedrijven of organisaties binnen kritische infrastructuur betreft. De Confederation of European Security Services (CoESS), DHL Express, Securitas en Palmyra Aviation Advisors (PAA) ontwikkelen daarom in opdracht van de Europese Commissie een internationaal preventieprogramma dat zicht richt op zowel het bewust maken alsook het invoeren van een Insider Threat Program.
Hugo Lücke, de zaakvoerder van PAA en verantwoordelijk voor het programma concept, weet wat er nodig is om een organisatie tegen de dreiging van binnenuit te beschermen en neemt je mee in de in de wereld van de luchtvaart, waar Insiders, jammer genoeg, ook hun impact hebben gehad.

Digitaal leren en gamification

Spelletjes spelen is leuk, en dat zou leren ook moeten zijn. Het lijkt dus logisch om deze twee te combineren. Maar hoe? Spelenderwijs leren? Of misschien spelelementen implementeren in leeroplossingen?
 
Philip van der Eijk - onze Concept Lead - presenteert onze kijk op gamification en verkent samen met jullie hoe je dit het beste kunt toepassen.
Splintt
Papendorpseweg 77
3528 BJ Utrecht
(085) 40 10 620
Uitschrijven
Disclaimer