Jos et näe viestiä, klikkaa tästä


​​​​​​​Yksi tärkeimmistä jäseneduistamme yrityksille on mahdollisuus verkostoitumiseen. Marraskuussa järjestämmekin kuusi erilaista maksutonta tapahtumaa, joissa pääset laajentamaan kontaktiverkostoasi sekä tapaamaan muita Keski-Suomen yrittäjiä ja yritysten edustajia eri toimialoilta. Jokainen verkostoitumistilaisuus on mahdollisuus löytää uusia asiakkaita, kontakteja ja yhteistyökumppanuuksia!

Lämpimästi tervetuloa verkostoitumaan!
​​​​​​​


Ke 7.11. klo 8.30 - 15.00 Finnkino Fantasia, Jyväskylä

Anders' Roadshow: Tekoälyn, IoT:n ja toiminnanohjauksen vaikutukset moderniin liiketoimintaan

Kutsumme yhdessä Anders Innovationsin kanssa jäsenyrityksemme kuulemaan digitaalisen liiketoiminnan viimeisimmistä kehitysaskeleista. Alojensa huippuasiantuntijat jakavat näkemyksensä tekoälyn, IoT:n ja toiminnanohjauksen vaikutuksista moderniin liiketoimintaan. Luvassa mielenkiintoisia puheenvuoroja, ainutlaatuisia kohtaamisia ja loistava tilaisuus kurkistaa tulevaisuuden liiketoiminnan mahdollisuuksiin.

Aamupäivän maksuttoman seminaarin jälkeen Anders Innovations tarjoaa osallistujille lounaan ja elokuvanäytöksen Oma maa. ​​​​​​​Tapahtumaan mahtuu mukaan 56 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Lämpimästi tervetuloa!


Tutustu tarkemmin tilaisuuden sisältöön ja ilmoittaudu>>​​​​​​​​​​​​​​To 8.11. klo 12.00 - 17.00 Äänekosken kaupungintalo, Valtuustosali

Kasvun maakunnan ajatushautomo - Äänekoski​​​​​​​
​​​​​​​


Kasvun maakunnan ajatushautomo saapuu Äänekoskelle ensi viikon torstaina 8.11.2018. Tervetuloa laajalla joukolla etsimään ratkaisuja Äänekosken alueen kasvun haasteisiin! Iltapäivän aikana kuullaan keynote-puheenvuoro kasvun asenteesta, yrittäjän näkökulmaa yrittämisen arjesta 2020-luvulla sekä innostavaa ja osallistavaa työskentelyä Intotalo Oy:n Piia Raidenin ja Tapu Holttisen johdolla​​.

Kutsumme tilaisuuteen mukaan yrittäjät, yritysten edustajat, virkahenkilöt, päättäjät, kehittäjät sekä järjestöt.
Tule sinäkin!


Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu>>​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​

Videolla ajatushautomon fasilitaattorit Tapu Holttinen ja Piia Raidén Intotalo Oy:stä toivottavat sinut tervetulleeksi etsimään yhdessä ratkaisuja Äänekosken alueen kasvun haasteisiin.​​​​​​​Hyvinvointiteoilla pyritään ensisijaisesti edistämään ja ylläpitämään hyvinvointia, jaksamista ja terveyttä. Niillä voidaan saada aikaan kuitenkin myös tuloksia. Olemme koonneet yhteen eri alojen asiantuntijoita kertomaan kokemustensa kautta siitä, miten heillä tehdään tulosta hyvinvointiteoilla.

Aamun aikana saamme kuulla mm. miten ja miksi Lidl:in jakelukeskuksessa Laukaassa on panostettu työhyvinvointiin ja millaisiin tuloksiin on päästy. Tutustumme Hippoksen alueen kaupallisen toiminnan kehittäjänä Hippos 2020 Challenge-hankkeeseen ja opimme Psyon Games:n ainutlaatuisesta tavasta yhdistää kiehtova pelimaailma ja tiede. Saamme myös perinteisemmän näkökulman terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen asiantuntijan antamien arjen pienten vinkkien ja oppien avulla.

Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen viimeistään 6.11.2018. Ilmoittautumalla varmistat itsellesi kahvin/teen ja pientä purtavaa.


Tutustu lisää asiantuntijoihin ja ilmoittaudu>>Ti 20.11. klo 8.30 - 11.00 Innova 1, kokoustila Aalto, Jyväskylä

Talouden johtamisen digitaaliset apurit​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​

Verkostoitumisaamu talousjohtajille, controllereille ja talouden seurannasta/ohjauksesta vastaaville kera maistuvan aamiaisen. Teemoina aamussa talouden johtamisen digitaaliset apurit ja digitalisaatioprojektin sopimusjuridiikan pääkohdat ja sudenkuopat. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä jäsentemme Greenstep Oy:n ja Pro Juridican kanssa.

Verkostoitumisaamu on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Paikkoja on rajallisesti ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimithan pikaisesti.​​​​​​​

Lue lisää ja ilmoittaudu>>
​​​​​​​


To 22.11. klo 8.30 - 11.00 Karto Oy, Kuormaajantie 17,Jyväskylä

Lounge treffit: Kaupanalan kansainvälistyminen​​​​​​​
​​​​​​​

Millaisia tarinoita kaupanalan kansainvälistymiseen liittyy ja miten kaupan konsepti rakennetaan kansainvälisesti?
Tervetuloa kaupanalan toimijoiden tapaamiseen, jossa kuullaan mielenkiintoisia kansainvälistymisen tarinoita kaupan asiantuntijoilta. Tilaisuudessa omia kokemuksiaan on jakamassa Onninen Express -ketjun johtaja Kimmo Huttunen. Hän on työskennellyt mm. Venäjällä ja Baltian maissa.Tilaisuudessa pääsemme myös tutustumaan Karto Oy:n toimintaan.

Tilaisuuden kieli on englanti.


Kauppakamari Loungen treffeillä kumppanina toimii BusinessJKL, joka mahdollistaa, että tapahtuma on maksuton ja kaikille yrityksille avoin. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.
​​​​​​​

Tutustu lisää ja ilmoittaudu>>
​​​​​​​


Ke 28.11. klo 12.00 - 17.00 Hotelli Verso, Jyväskylä

Kasvun maakunnan ajatushautomo - Jyväskylä
​​​​​​​

Kasvun maakunnan ajatushautomokiertueen viimeinen etappi on Jyväskylässä. Miten Jyväskylässä menee 2020-luvulla? Millaista seutua haluamme rakentaa? Mitkä ovat vahvuutemme? Minkä pitää muuttua? Mihin pitää panostaa?

Keynote-puhujana tilaisuudessa on Mikael Jungner aiheella Tulevaisuuden kaupunki urbanisaation ja avoimen kokeilukulttuurin keinoin. Iltapäivä on innostavaa ja osallistavaa työskentelyä Crazy Town Oy:n johdolla.


Koulutuksien ja tilaisuuksien tarkemmat
lisätiedot ja ilmoittautuminen:

www.kskauppakamari.fi/koulutukset


#kamarikouluttaa