Het was een leerzame gezellige ochtend voor de thuiskoks van Glouwe Bai de Buren. Ze zijn goed voorbereid dankzij tips en tricks van topkok Lucas Rive. Vanaf 8 dec. gaan de eerste thuisrestaurants open.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Voor een mooie stad

Groene wal?

Ilonka ziet graag een begroeide geluidswal met veel groen langs de IJsselweg in de Kersenboogerd komen. Zij is benieuwd hoe anderen hier over denken. Bekijk haar idee en stem voor.

Bekijk en stem →

Ijsselweg

Glouwe Bai de Buren

Thuisrestaurants nu open

Het was een leerzame en gezellige ochtend voor de thuiskoks van Glouwe Bai de Buren. Ze zijn goed voorbereid dankzij tips en tricks van topkok Lucas Rive. Vanaf 8 dec. gaan de eerste thuisrestaurants open. Voor iedereen is wat wils in elke wijk van Hoorn. Reserveer snel een stoel, want de belangstelling is groot!

Bekijk en reserveer  →

Speciaal Kerstontbijt

Het initiatief van Herberg Hoorn, om een kerstontbijt te organiseren voor senioren, is voor elkaar! Het is geweldig om te zien dat Hoorn zich zo inzet met dank aan:
Schouwburg 't Park, Deen Supermarkten, Nagelstudio Wilerra, Schildersbedrijf Wilmans, Zuster Evie, Schoorkoor, Talenten theather, Tjillklillz, Hoorn City Tours, Grandcafe Turf en natuurlijk de vele vrijwilliger!

Bekijk dit initiatief  →

Sponsoren kerstontbijt

Deen Schildersbedrijf Wilmans Zuster Evie
Hoorn City Tours Turf Schouwburg 't Park

Noordkaap

Doneer & win

In samenwerking met DEEN Supermarkten heeft Team Kaap Hoorn de een challenge bedacht! Doneer €5 en raad hoeveel liter brandstof zij verbruiken tijdens hun roadtrip voor het goede doel. Geef jij het juiste antwoord? Dan win jij 1 minuut gratis winkelen!

Doneer en win  →