2018 was een bijzonder mooi jaar met 30 initiatieven om de stad nog mooier te maken. Vaak met succes, dankzij de belangeloze inzet van inwoners, ondernemers en organisaties. Tijd voor een eerbetoon...
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Voor een mooie stad

Happy 2019 🎉

2018 was een bijzonder mooi jaar met 30 initiatieven om de stad nog mooier te maken. Vaak met succes, dankzij de belangeloze inzet van inwoners, ondernemers en organisaties.

Tijd voor een eerbetoon en daarom introduceren we: 'De Stadsmakers van Hoorn'.

Bekijk video →

De Stadsmakers van Hoorn

250ste Early Bird Run

Early Bird Run

Begin 2019 sportief en sluit je aan bij de 250e Early Bird Run. Heerlijk 8 tot 10 KM hardlopen langs de mooiste plekjes in Hoorn met een groep enthousiaste hardlopers. Geen inschrijfgeld, wel vroeg uit de veren.

vrijdag 4 jan 06:30 parkeerplaats Nieuwe Wal.

Doe mee!  →

Stad van Ontmoeting

Hoorn stond afgelopen maand weer in het teken van de ontmoeting. Dankzij prachtige initiatieven van Herberg Hoorn zijn meer dan 125 inwoners bij elkaar gaan eten met Glouwe Bai de Buren en vond er een uniek Kerstontbijt plaats voor ruim 100 senioren in Schouwburg Het Park. Wederom dank aan de Stadsmakers die dit mogelijk hebben gemaakt!


Bekijk initiatieven  →

Sponsoren kerstontbijt


FaceMe

🙌 €4.576

Team Kaap Hoorn kwam 19 december terug van de Noordkaap Challenge, een trip van ruim 7.000 KM voor het goede doel. Dankzij alle donaties en sponsors hebben ze maar liefst €4.576 opgehaald voor Puur for Kids. Hierdoor kunnen 50 kinderen die afhankelijk zijn van de voedselbank naar funpark Samcity!

Bekijk roadtrip  →