Modeontwerper Sepehr wilt graag samen met de stad zijn 20e collectie "AURUM" een podium geven in de leegstaande etalages van onze historische binnenstad. Een wandelroute langs etalages waarin de designs staan opgesteld.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Voor een mooie stad

Lege etalages kleden in het goud

Modeontwerper Sepehr wilt graag samen met de stad zijn 20e collectie "AURUM" een podium geven in de leegstaande etalages van onze historische binnenstad. Een wandelroute langs etalages waarin de designs staan opgesteld. Een bijzondere verfraaiing van het stadsbeeld in het jaar van de Gouden Eeuw. Help jij ook mee?

Help Sepehr →

Zwemplatform

Proef

Proeven op het Baatland?

Van thuis gebrouwen bier tot quiche van de hobbybakker, proef het beste uit Hoorn en omstreken. Michiel Beemster van de Waterweek Hoorn is benieuwd of hier animo voor is. Bij voldoende stemmen willen we op zondag 14 juli van 12:00 tot 18.00 uur het Baatland (Haven Hoorn) omtoveren tot een delicatessenmarkt. Wil jij dit ook?

Stem voor  →

Zwemplatform biedt unieke kans voor ondernemers

Initiatiefnemer Jan Kollen heeft al belangrijke stappen gezet, het draagvlak is gepeild, de gemeente en provincie zijn bereid mee te werken en vele stadsmakers hebben hun hulp voor de bouw aangeboden. Het komt nu aan op het bij elkaar krijgen van de materialen. Daarom is hulp van ondernemers meer dan welkom.

Bekijk het aanbod  →

Zwemplatform


Indorock

Indo rocken in Hoorn

Franklin Bieri vindt dat een Indo feest in het jaar van de Gouden Eeuw niet mag ontbreken! In de 50ties en 60ties van de vorige eeuw kwamen de Indo's naar Nederland en brachten zo ook de Indische cultuur mee. We leerden saté met pindasaus eten en luisterde voor het eerst naar Indo Rock muziek.

Meer weten?  →