Persbericht Suzuki


Bekijk in browser
 
 

Persbericht
 
 
 
Suzuki hoofdsponsor EK Strandzeilen 2019
Vianen - 17 mei 2019

Suzuki Nederland is de nieuwe hoofdsponsor van het Europees Kampioenschap Strandzeilen, dat dit jaar plaatsvindt op Terschelling. Ongeveer honderdvijftig strandzeilers strijden in november in verschillende klassen om de overwinning.

Zes dagen lang is Terschelling het toneel van het Europees Kampioenschap Strandzeilen. Op zondag 10 november vindt de officiële opening plaats, waarna op maandag 11 november de eerste races verreden zullen worden.

Spectaculair
Tijdens het kampioenschap wordt het uiterste gevraagd van de zeilers en het materieel. De strandzeilers behalen namelijk snelheden van ruim 100 km/u, puur op windkracht, wat volop spektakel voor de toeschouwers betekent. Tegelijkertijd betekent het dat ook de ondersteunende voertuigen voor de wedstrijdleiding van de milieuvriendelijke extreme sport behoorlijk wat te verduren krijgen.

Jimny en Kingquad
Op het strand van Terschelling worden meerdere nieuwe Suzuki Jimny’s en Suzuki Kingquads ingezet, onder meer voor de wedstrijdleiding en ondersteuning van het evenement. Beide Suzuki’s zijn beproefd in het extreemste terrein en zijn dus ook opgewassen tegen de extreme condities tijdens het Europees Kampioenschap Strandzeilen. Ter ondersteuning zijn verder tijdens het evenement alle Suzuki’s met AllGrip-vierwielaandrijving aanwezig.

Trots
Geordy Bloem, Algemeen Directeur bij B.V. Nimag: “We zijn enorm trots dat Suzuki dit jaar de hoofdsponsor is van het Europees Kampioenschap Strandzeilen. Het belooft een spectaculaire editie te worden op Terschelling. Een editie waar veel strandzeilers bovendien enorm naar uitkijken, vanwege het geweldige strand van het Waddeneiland.”


 


 
 
 
 
Jeroen Floor, a.i. PR & Social Media Manager   Noot voor redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
B.V. NIMAG
Wouter Spanjaart, PR & Social Media Manager
Tel.: +31(0)6-52 89 67 67
E-mail: w.spanjaart@nimag.nl

 
 
  Volg Suzuki op:
Suzuki Suzuki Facebook Suzuki Twitter Suzuki YouTube Suzuki Blog


Over BV NIMAG:
BV NIMAG maakt deel uit van de Louwman Group, is opgericht in 1935 en kent een rijke historie. Onze kernactiviteiten bestaan uit de import en distributie van auto's, motorfietsen, atv's en buitenboordmotoren van het Japanse kwaliteitsmerk Suzuki. BV NIMAG is daarnaast importeur van Nimarine rubberboten, Haswing elektrische buitenboordmotoren en verzorgt de distributie van de nieuwe TomTom Rider als de partner van TomTom voor de Nederlandse motormarkt. Met zo'n 75 gemotiveerde en goed opgeleide specialisten en een lokaal gewortelde en betrokken dealerorganisatie streven we naar het behalen van ambitieuze doelstellingen.


Uitschrijven