NTK
Beste klant van de NTK,

Wat er nu in de wereld gebeurt hebben we nog nooit meegemaakt. De impact van het Coronavirus raakt onze sector in het hart. Waar we normaal gesproken altijd zeggen 'the show must go on', blijft het licht op de podia nu uit en zijn de zalen leeg en donker.

Zoals bekend zullen alle voorstellingen tussen donderdag 12 maart en maandag 6 april niet doorgaan. Vorige week hebben wij je hierover per mail geïnformeerd, nu een week later willen wij je graag een korte update geven.

Op dit moment wordt er nog druk gesproken over eventuele nieuwe data van de voorstellingen en de verdere afhandeling hiervan. Omdat er veel voorstellingen tegelijk omgeboekt dienen te worden, neemt het veel meer tijd in beslag dan gebruikelijk.

Er zijn overigens al enkele nieuwe data bekend, sommige theaters informeren hier ook al over. Het kan op dit moment alleen nog voorkomen dat er alsnog wijzigingen in deze nieuwe data worden aangebracht. Aangezien het momenteel nog onduidelijk is of er direct na 6 april weer gespeeld kan worden, communiceren wij deze nieuwe data liever nog niet. Wij zullen je hier dan ook over informeren zodra het allemaal definitief rond is.

De verwachting is dat wij uiterlijk 6 april je hierover meer informatie kunnen geven. Mocht er vóór deze datum al meer duidelijkheid zijn, dan zullen wij je daar uiteraard over informeren.

Wij houden op dit moment de richtlijnen van het RIVM goed in de gaten en blijven achter de schermen druk bezig met het zoeken naar vervangende data.

Wij hopen op je begrip en danken je voor je geduld tot zover.


Zorg goed voor jezelf en elkaar de komende tijd!


Stefan Stolk
Team NTK
Facebook Instagram
Nationale Theaterkassa