NTK
Beste klant,

Je ontvangt deze mail omdat je kaarten hebt gekocht voor een van de geannuleerde (theater-)voorstellingen van Checkpoint Theater in het RAI Theater. Wegens de maatregelen rondom het Coronavirus kunnen deze voorstellingen geen doorgang vinden. 

Het zijn zorgelijke tijden waarin er in de eerste plaats natuurlijk de angst is voor gezondheid van jou en jouw naasten. Inmiddels is duidelijk dat de gevolgen van het Coronavirus en de daar aan gekoppelde maatregelen ons allemaal raakt, ook voor de culturele sector is de impact groot.

Namens de producent van Checkpoint Theater kunnen wij je melden dat hij op dit moment nog bezig is met het verplaatsen van alle voorstellingen naar een vervangende datum. Echter door de enorme hoeveelheid voorstellingen die landelijk verplaatst moeten worden blijkt nu dat deze operatie nog meer tijd in beslag neemt. 

Wij begrijpen dat je graag wat meer duidelijkheid wilt in deze tijd. Weet dat de door jou gekochte kaarten gewoon geldig blijven voor de nieuwe datum. Mocht het verplaatsen van jouw voorstelling niet lukken, dan gaan wij met jou opzoek naar een passende oplossing. Die vinden wij altijd.

Zodra er meer bekend is informeren wij je hier over en nemen wij nogmaals contact met je op per mail. Je hoeft voor nu niets te doen. De verwachting is dat wij uiterlijk zaterdag 25 april je hierover meer informatie kunnen geven. Mocht er vóór deze datum al meer duidelijkheid zijn, dan zullen wij je uiteraard direct per mail hierover informeren.

Met elkaar hopen wij dat wij weer snel het zaallicht mogen dimmen, de spot aan kunnen zetten en zeggen 'the show goes on'!

Blijf gezond en graag tot later in het theater!

Team NTK
Facebook Instagram
Nationale Theaterkassa