NTK
Taptoe Delft
U ontvangt deze mail omdat u kaarten heeft gekocht voor de Taptoe Delft op vrijdag 11 of zaterdag 12 september 2020. In deze roerige tijd heeft ook het bestuur van Stichting Taptoe Delft zich moeten beraden over de ontwikkelingen in ons land. De organisatie van een dergelijk groot evenement wordt door de Corona crisis ernstig be├»nvloed. Hierbij heeft de gezondheid van bezoekers, medewerkers en deelnemers hoge prioriteit. Als gevolg hiervan heeft het bestuur van Stichting Taptoe Delft helaas moeten besluiten dat de Taptoe 2020 niet doorgaat.

We hebben goed nieuws! Het bestuur heeft besloten de Taptoe Delft nu te organiseren op vrijdag 10 en zaterdag 11 september 2021, zodat u alsnog kunt genieten van dit fantastische evenement. Uw tickets en gereserveerde plaatsen blijven dus geldig voor deze nieuwe data. Via de website van Taptoe Delft wordt u later nog ge├»nformeerd. Het belooft een spectaculaire show te worden. Volg hiervoor: www.taptoedelft.nl.

Door de noodzakelijke verschuiving van ons evenement moet de Stichting Taptoe Delft volgend jaar helaas extra kosten maken. Graag wijzen wij u op de mogelijkheid om een donatie te geven aan de Stichting Vrienden van de Taptoe Delft. Het zou geweldig zijn als u hen daarbij wilt helpen. U kunt een donatie storten op bankrekeningnummer NL65 INGB 0007827041 t.n.v. Vrienden Taptoe Delft. Alvast bedankt!

Wij wensen u de komende tijd veel gezondheid toe en verwelkomen u graag op vrijdag 10 of zaterdag 11 september 2021 bij onze Taptoe in Delft!
 
Facebook Instagram
Nationale Theaterkassa