NTK
Het Pauperparadijs
Je ontvangt deze mail omdat je kaarten hebt gekocht voor Het Pauperparadijs aankomende zomer. Zojuist hebben wij het bericht ontvangen dat Het Pauperparadijs wordt verplaatst naar 2021 in verband met de maatregelen rondom het Coronavirus. Zie hieronder het bericht vanuit de producent:
Beste mensen,

Tot onze grote spijt moeten we u berichten dat we Het Pauperparadijs deze zomer niet kunnen spelen. De maatregelen om de corona-verspreiding tegen te gaan worden voor grote evenementen verlengd tot 1 september. Dat beslaat de hele speelperiode van Het Pauperparadijs. Daarom hebben we met pijn in het hart moeten besluiten om de voorstellingen te verplaatsen naar de zomer van 2021. 

Natuurlijk is dit een enorme tegenvaller. Wij waren juist zo blij dat het mede dankzij uw hulp en de grote belangstelling gelukt was om weer naar Veenhuizen terug te keren met de productie. Ook de acteurs en medewerkers zagen enorm uit naar een nieuwe serie voorstellingen op deze magische plek. Maar tegelijkertijd hebben wij ook veel begrip voor de noodzaak van alle maatregelen.

We zijn blij dat het gelukt is om de voorstellingen te verplaatsen naar de zomer van 2021. Uw huidige tickets blijven geldig voor deze periode. U hoeft nu nog niets te doen. In de komende weken krijgt u per mail persoonlijk bericht van de Nationale Theaterkassa, onze kaartverkooppartner, waarin alles wordt uitgelegd. Voor vragen en antwoorden kunt u ook terecht op onze website www.hetpauperparadijs.nl. En natuurlijk houden wij u op de hoogte via facebook en onze nieuwsbrief, waarvoor u zich kunt inschrijven via de website.

Wij hopen dat u begrijpt dat we in deze situatie niet anders kunnen, en we zien ernaar uit om u volgend jaar alsnog te verwelkomen bij een van de voorstellingen van Het Pauperparadijs in Veenhuizen – en dan in betere tijden.
Met hartelijke groet, 

Namens het hele Pauperparadijs-team,

Tom de Ket, Suzanna Jansen, Wolter Lommerde
Zoals in bovenstaand bericht aangegeven zullen wij spoedig een mail sturen met verdere informatie. Deze mail versturen wij uiterlijk donderdag 30 april.

Blijf gezond!

Groeten,

Team NTK
Facebook Instagram
Nationale Theaterkassa