NTK

We hebben je beloofd om je uiterlijk 25 april meer informatie te geven over jouw reservering voor (een van de) concerten van Music of Life in het AFAS Circustheater.

De afgelopen weken is de producent, samen met de artiesten en het AFAS Circustheater, druk bezig geweest met het verplaatsen van alle voorstellingen naar een vervangende datum. Echter door de enorme hoeveelheid verplaatsingen blijkt nu dat er helaas nog geen duidelijkheid gegeven kan worden over de nieuwe data.

Wat goed is om te weten, achter de schermen liggen er nieuwe data klaar voor de geannuleerde concerten, wij zijn alleen nog in afwachting van een definitief akkoord op deze data. Doordat er op dit moment nog onduidelijkheid heerst over alle maatregelen omtrent het Coronavirus en welke consequenties dit heeft voor o.a. het AFAS Circustheater wachten wij nog even met het communiceren van deze nieuwe data. Uiteraard willen wij deze nieuwe data pas met je communiceren zodra deze 100% vast staan. Zodat je weer een mooi vooruitzicht hebt en kan beginnen met aftellen!

Op dit moment is er vanuit de overheid een verbod op evenementen tot 1 september. Voor het theater geldt deze regeling overigens niet. Echter wachten wij met elkaar de komende ontwikkelingen graag nog even af. Weet dat het definitieve akkoord op de nieuwe data daarom nog een tijd op zich kan laten wachten. Wij vergeten je niet en komen er uiteraard direct per mail bij je op terug zodra wij het akkoord hebben ontvangen.

Dank voor je geduld en blijf gezond!
Facebook Instagram
Nationale Theaterkassa