NTK

We hebben je beloofd om je uiterlijk 25 april meer informatie te geven over jouw reservering bij het Gooiland Theater.

De afgelopen weken is het theater, samen met de artiesten en de producenten, druk bezig geweest met het verplaatsen van alle voorstellingen en evenementen naar een vervangende datum. Echter door de enorme hoeveelheid voorstellingen en locaties blijkt nu dat deze operatie veel meer tijd in beslag neemt. Op dit moment is er dan ook nog geen nieuwe datum bekend voor jouw reservering.

Wij begrijpen dat je graag meer duidelijkheid wilt in deze tijd en dat er op dit moment belangrijkere zaken zijn. Daarom zetten wij jouw reservering om naar een 'NTK Flex Ticket'. Het Flex Ticket van de NTK is jouw garantie naar een mooie cultureel uitje! Het Flex Ticket geeft je veel keus en vrijheid om later nieuwe tickets te boeken voor de nieuwe datum van de voorstelling waar je aanvankelijk kaarten voor had gekocht of voor een andere willekeurige voorstelling in het Gooiland Theater of locatie naar keuze uit het ruime aanbod op onze website. Zo ben jij als klant verzekerd van een avond uit waar je recht op hebt. 

Je ontvangt vandaag in de loop van de middag je Flex Ticket per mail op het mailadres waarmee je ook je kaarten hebt gekocht. Het kan voorkomen dat de mail met het Flex Ticket in je ongewenste mail/spam binnen komt.

Wil je meer weten over het Flex Ticket, klik hier. De belangrijkste vragen vind je onder het kopje 'NTK Flex Ticket'.


Blijf gezond en graag tot later in het theater! 
 
Facebook Instagram
Nationale Theaterkassa