NTK
Checkpoint Theater

We hebben je beloofd om je uiterlijk 25 april meer informatie te geven over jouw reservering voor Checkpoint Theater in het RAI Theater.

De afgelopen weken is de producent samen met het RAI Theater druk bezig geweest met het verplaatsen van de voorstelling naar een vervangende datum. Echter door de enorme hoeveelheid verplaatsingen blijkt nu dat er helaas nog geen duidelijkheid gegeven kan worden over de nieuwe datum.

Wat goed is om te weten, achter de schermen ligt er een nieuwe datum klaar, wij zijn alleen nog in afwachting van een definitief akkoord op deze datum. Doordat er op dit moment nog onduidelijkheid heerst over alle maatregelen omtrent het Coronavirus en welke consequenties dit heeft voor o.a. het RAI Theater wachten wij nog even met het communiceren ervan. Uiteraard willen wij deze nieuwe datum pas met je communiceren zodra deze 100% vast staat. Zodat je weer een mooi vooruitzicht hebt en kan beginnen met aftellen!

Op dit moment is er vanuit de overheid een verbod op evenementen tot 1 september. Voor het theater geldt deze regeling overigens niet. Echter wachten wij met elkaar de komende ontwikkelingen graag nog even af. Weet dat het definitieve akkoord op de nieuwe datum daarom nog een tijd op zich kan laten wachten. Wij vergeten je niet en komen er uiteraard direct per mail bij je op terug zodra wij het akkoord hebben ontvangen.

Dank voor je geduld en blijf gezond!
Facebook Instagram
Nationale Theaterkassa