NTK
Titus & Fien Zomershow
Je ontvangt deze mail omdat je kaarten hebt gekocht voor de Titus & Fien Zomershow op zaterdag 11 juli 2020. Helaas kan deze show geen doorgang vinden in verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus.

Maar we hebben goed nieuws, er is meteen een nieuwe datum gepland! Op zondag 4 juli 2021 komen Titus & Fien alsnog naar het RAI Theater om samen met jou een fantastische dag te hebben! Jij bent er toch ook weer bij?!

Op de datum na veranderd er niks. De dresscode blijft Groen & Gek, het blijft een spetterende zomershow én je gereserveerde rij- en stoelnummers blijven hetzelfde! In de loop van vandaag ontvang je nieuwe e-tickets met de nieuwe datum. De oude tickets mag je weggooien.

Heb je vragen? Je kunt ons dagelijks tussen 10:00 uur en 15:00 uur bereiken op het gratis servicenummer 0900 4000 300. Of je kunt een mailtje sturen naar klantenservice@ntk.nl.

Zowel Titus & Fien, Van Hoorne Entertainment als wij kunnen niet wachten tot het zover is. Tot volgend jaar in het RAI Theater bij een spetterende zomershow!
Titus & Fien Zomershow
Facebook Instagram
Nationale Theaterkassa