NTK
LOL Surprise
Je ontvangt deze mail omdat je kaarten hebt gekocht voor L.O.L. Surprise! Live op zaterdag 24 oktober 2020 in het RAI Theater in Amsterdam. Helaas kan deze show op de huidige datum geen doorgang vinden. In verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus kunnen we je namelijk niet de ultieme, gedenkwaardige beleving aanbieden, zoals wij dat zouden willen bij zo'n gaaf popconcert.

Maar we hebben goed nieuws, er is meteen een nieuwe datum gepland! Op zondag 21 februari 2021 komt L.O.L. Surprise! Live alsnog naar het RAI Theater om samen met jou een fantastische dag te hebben! Jij bent er toch ook weer bij?!

Op de datum na veranderd er niks. L.O.L. Surprise! pakt groots uit met hun allereerste live show ooit, het belooft nog steeds een buitengewoon vrolijk popconcert te worden én je gereserveerde rij- en stoelnummers blijven hetzelfde! In de loop van vandaag ontvang je nieuwe e-tickets met de nieuwe datum. De oude tickets mag je weggooien.

Heb je vragen? Je kunt ons dagelijks tussen 10:00 uur en 15:00 uur bereiken op het gratis servicenummer 0900 4000 300. Of je kunt een mailtje sturen naar klantenservice@ntk.nl.

Zowel L.O.L. Surprise, Van Hoorne Entertainment als wij kunnen niet wachten tot het zover is. Tot volgend jaar in het RAI Theater! Tijd voor een fantastisch feestje!
Facebook Instagram
Nationale Theaterkassa