NTK
Dutch Swing college Band 75 jaar Jubileumconcert
U ontvangt deze mail omdat u kaarten heeft gekocht voor het Jubileumconcert van de Dutch Swing College Band op het ss Rotterdam. In maart is het oorspronkelijke concert verplaatst naar zondag 18 oktober 2020. Dat leek toen een goed idee. Helaas blijkt de werkelijkheid inmiddels anders. 

Wij voelen ons genoodzaakt om door het Coronavirus het concert (nogmaals) te verplaatsen. Dit omdat zowel wij, als de Dutch Swing College Band, samen een onvergetelijke en veilige middag willen bieden. Naar onze mening kunnen wij u een mooier en beter Jubileumconcert bieden door het te verplaatsen naar 2021.

Op zondag 2 mei 2021 zal de Dutch Swing College Band alsnog naar het ss Rotterdam komen om samen met u te swingen tijdens het Jubileumconcert ter ere van het 75-jarig bestaan van de band. U ontvangt in de loop van deze middag nieuwe e-tickets in uw mail met de nieuwe datum. Uiteraard blijven uw plaatsen ongewijzigd.

Mocht u nog vragen hebben vernemen wij dit graag middels een antwoord op deze mail (klantenservice@ntk.nl) of u kunt ons dagelijks telefonisch bereiken tussen 10:00 uur en 15:00 uur.

Onze excuses voor het eventuele ongemak. Uiteraard verwelkomen wij u graag volgend jaar bij het Jubileumconcert van de Dutch Swing College Band op het ss Rotterdam!

 
Facebook Instagram
Nationale Theaterkassa