NTK
NTK
Je ontvangt deze mail omdat je kaarten hebt gekocht voor de Dolly Dots op zaterdag 14 november 2020 in Theater aan de Schie in Schiedam. Gezien de populariteit van de show - het concert is in elk theater uitverkocht - en de onzekere toekomst met betrekking tot het aantal bezoekers dat de theaters bij hun voorstelling mogen ontvangen, hebben de Dolly Dots besloten hun tournee met een jaar uit te stellen. 

Op vrijdag 5 november 2021 komen de Dolly Dots alsnog naar Schiedam om samen met jou te genieten van een fantastische avond uit! Ze hopen je daar dan ook weer te mogen verwelkomen om een feestje te kunnen vieren. Je ontvangt morgen in de loop van de ochtend nieuwe e-tickets in je mail met de nieuwe datum. Zowel de aanvangstijd als jouw plaatsen blijven ongewijzigd.

Mocht je nog vragen hebben vernemen wij dit graag middels een antwoord op deze mail (klantenservice@ntk.nl) of je kunt ons dagelijks telefonisch bereiken tussen 10:00 uur en 15:00 uur op het gratis servicenummer 0900 4000 300.

Wij wensen je de komende tijd veel gezondheid toe en verwelkomen je graag op vrijdag 5 november 2021 bij de Dolly Dots in Schiedam!
Facebook Instagram
Nationale Theaterkassa