NTK
NTK
Je ontvangt deze mail omdat je kaarten hebt gekocht voor Kerst met Django Wagner in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Zojuist hebben wij vanuit het theater doorgekregen dat het AFAS Circustheater in verband met de Coronamaatregelen tot 1 januari 2021 gesloten blijft. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om het kerstconcert van Django Wagner te verplaatsen. Maar goed nieuws! We hebben meteen een nieuwe datum!

Op maandag 6 december 2021 komt Django Wagner alsnog naar het AFAS Circustheater om samen met jou een fantastische avond te hebben. Je ontvangt morgen in de loop van de ochtend nieuwe e-tickets in je mail met de nieuwe datum. Je rij- en stoelnummers blijven ongewijzigd.

Mocht je nog vragen hebben vernemen wij dit graag middels een antwoord op deze mail (klantenservice@ntk.nl) of je kunt ons dagelijks telefonisch bereiken tussen 10:00 uur en 15:00 uur op het gratis servicenummer 0900 4000 300.

Wij wensen je de komende tijd veel gezondheid toe en verwelkomen je graag op maandag 6 december 2021 bij Django Wagner in Scheveningen!
Facebook Instagram
Nationale Theaterkassa