NTK
Waylon
Je ontvangt deze mail omdat je kaarten hebt gekocht voor het uitverkochte concert van Waylon in het Gooiland Theater. Eerder kon het concert op 17 april in verband met de Corona maatregelen niet doorgaan. Het concert is toen verplaatst naar vrijdag 16 oktober 2020. Daarbij hadden wij de hoop dat de voorstellingen in oktober weer 'normaal' plaats konden vinden.

Helaas blijken de Coronamaatregelen langer van kracht dan oorspronkelijk gedacht. Daarnaast willen wij dat zoveel mogelijk van jullie aanwezig kunnen zijn bij het concert van Waylon. Dit blijkt op 16 oktober 2020 nog niet mogelijk. Daarom zijn wij genoodzaakt het concert te verplaatsen naar vrijdag 8 januari 2021.

Jouw kaarten blijven uiteraard geldig voor de nieuwe datum. Zowel de tijd als je plaatsen blijven ongewijzigd. In het begin van de middag ontvang je nieuwe e-tickets met de nieuwe datum.

Mocht je nog vragen hebben kun je reageren op deze mail (klantenservice@ntk.nl) of bellen naar het gratis servicenummer 0900 4000 300 (7 dagen per week tussen 10:00 uur en 15:00 uur).

Onze excuses voor het eventuele ongemak. We zien er graag naar uit om je te mogen verwelkomen op vrijdag 8 januari 2021 bij Waylon in het Gooiland Theater!
 
Facebook Instagram
Nationale Theaterkassa