NTK
Tino Martin

Je ontvangt deze mail omdat je kaarten hebt gekocht voor Tino Martin in het SCALA Theater op zaterdag 10 oktober aanstaande.

1,5 week geleden werd het SCALA Theater met veel enthousiasme geopend door André Hazes! Wij hadden er zin in, de artiesten hadden er zin in en jullie hadden er zin in! Helaas zijn de maandag erna nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Zo mogen sommige culturele instellingen nog slechts 30 bezoekers ontvangen. Deze maatregelen blijken ook consequenties voor het SCALA Theater te hebben.

Ondanks dat het SCALA Theater volledig Coronaproof is opgezet hebben wij vanmorgen vanuit de veiligheidsregio Utrecht te horen gekregen dat er wél ontheffing wordt verleend aan het SCALA Theater, maar dat er alsnog slechts maximaal 250 personen de zaal in mogen.

Beide shows van Tino Martin zijn compleet uitverkocht met ruim 1000 bezoekers. Het is helaas dan ook niet haalbaar om de shows van Tino op de geplande data door te laten gaan.

We willen juist jullie, die volledig vertrouwen hebben in het SCALA Theater, niet teleurstellen. Daarom zijn wij meteen op zoek gegaan naar een vervangende datum. En we hebben goed nieuws! Op zaterdag 23 januari 2021 komt Tino Martin alsnog naar het SCALA Theater om samen met jou een fantastische avond te hebben!

Je ontvangt in de loop van deze middag nieuwe e-tickets in je mail met de nieuwe datum. Je rij- en stoelnummers blijven ongewijzigd.

Mocht je nog vragen hebben vernemen wij dit graag middels een antwoord op deze mail (klantenservice@ntk.nl) of je kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op het gratis servicenummer 0900 4000 300.

We bedanken je voor je begrip en zien je op zaterdag 23 januari 2021 bij Tino Martin in het SCALA Theater!
Facebook Instagram
NTK - Klantenservice