NTK
Mylene & Rosanne

Je ontvangt deze mail omdat je kaarten hebt gekocht voor Mylène & Rosanne in het SCALA Theater op zondag 18 oktober.

2 weken geleden werd het SCALA Theater met veel enthousiasme geopend door André Hazes! Wij hadden er zin in, de artiesten hadden er zin in en jullie hadden er zin in! Helaas hebben de aangekondigde nieuwe coronamaatregelen ook consequenties voor het SCALA Theater. Zo mogen sommige culturele instellingen nog slechts 30 bezoekers ontvangen.

Het optreden van Mylène & Rosanne in het SCALA Theater kan daarom helaas ook niet doorgaan aanstaande zondag. Afgelopen dagen is er druk gekeken naar een nieuwe datum, helaas blijkt het niet mogelijk om het optreden op een ander moment in te halen.
 
Wij zullen daarom jouw reservering annuleren. Het betaalde bedrag zullen wij terug storten op het rekeningnummer waarmee de order oorspronkelijk is betaald. Let op; door de drukte kan het tot 10 werkdagen duren voordat het bedrag weer op je rekening staat.

Mocht je nog vragen hebben vernemen wij dit graag middels een antwoord op deze mail (klantenservice@ntk.nl) of je kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op het gratis servicenummer 0900 4000 300.

Onze excuses voor het eventuele ongemak en wij wensen je veel gezondheid toe.
Facebook Instagram
NTK - Klantenservice