NTK
Snelle

Je ontvangt deze mail omdat je kaarten hebt gekocht voor Snelle & De Lieve Jongens Band in het SCALA Theater op zondag 18 oktober.

2 weken geleden werd het SCALA Theater met veel enthousiasme geopend door AndrĂ© Hazes. Wij hadden er zin in, de artiesten hadden er zin in en jullie hadden er zin in! Helaas hebben de nieuwe coronamaatregelen ook consequenties voor het SCALA Theater. Zo mogen sommige culturele instellingen nog slechts 30 bezoekers ontvangen.

Ondanks dat het SCALA Theater volledig Coronaproof is opgezet, is het door de maatregelen helaas niet haalbaar om het concert van Snelle op de geplande datum door te laten gaan.

We willen juist jullie, die volledig vertrouwen hebben in het SCALA Theater, niet teleurstellen. Daarom zijn wij meteen op zoek gegaan naar een vervangende datum. Helaas is dat iets lastiger dan wij dachten, waardoor er op dit moment nog geen nieuwe datum bekend is. Deze komt er nog wel! Uiterlijk maandag 19 oktober ontvang je van ons een informatiemail met daarin de nieuwe datum.

Mocht je nog vragen hebben vernemen wij dit graag middels een antwoord op deze mail (klantenservice@ntk.nl) of je kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op het gratis servicenummer 0900 4000 300.

We bedanken je voor je begrip en je hoort uiterlijk maandag 19 oktober meer van ons over de nieuwe datum voor Snelle & De Lieve Jongens Band in het SCALA Theater!
Facebook Instagram
NTK - Klantenservice