NTK
BOEF

Je ontvangt deze mail omdat je kaarten hebt gekocht voor BOEF in het SCALA Theater op vrijdag 23 of zaterdag 24 oktober.

2 weken geleden werd het SCALA Theater met veel enthousiasme geopend door AndrĂ© Hazes. Wij hadden er zin in, de artiesten hadden er zin in en jullie hadden er zin in! Helaas hebben de nieuwe coronamaatregelen ook consequenties voor het SCALA Theater.

Ondanks dat het SCALA Theater volledig Coronaproof is opgezet, is het door de maatregelen helaas niet mogelijk om het concert van BOEF op de geplande data door te laten gaan.

We willen juist jullie, die volledig vertrouwen hebben in het SCALA Theater, niet teleurstellen. Daarom zijn wij meteen op zoek gegaan naar vervangende data. Helaas zijn de nieuwe data op dit moment nog niet bekend. Deze komen er nog wel! Je ontvangt binnenkort van ons nog een informatiemail met daarin de nieuwe data.

Mocht je nog vragen hebben vernemen wij dit graag middels een antwoord op deze mail (klantenservice@ntk.nl) of je kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op het gratis servicenummer 0900 4000 300.

We bedanken je voor je begrip en je hoort snel meer van ons over de nieuwe data voor BOEF in het SCALA Theater!
Facebook Instagram
NTK - Klantenservice