NTK
Michael Pilarczyk

Je ontvangt deze mail omdat je kaarten hebt gekocht voor Michael Pilarczyk in het SCALA Theater op zondag 1 november om 15:00 uur.

Helaas hebben de aangekondigde nieuwe coronamaatregelen ook consequenties voor het SCALA Theater. Ondanks dat het SCALA Theater volledig Coronaproof is opgezet hebben mogen we nog slechts 30 bezoekers ontvangen.

Beide shows van Michael Pilarczyk zijn zo goed als uitverkocht met ruim 1000 bezoekers. Het is helaas dan ook niet haalbaar om de shows op de geplande datum van 1 november door te laten gaan.

We willen juist jullie, die volledig vertrouwen hebben in het SCALA Theater, niet teleurstellen. Daarom zijn wij meteen op zoek gegaan naar een vervangende datum. En we hebben goed nieuws! Op zaterdag 27 februari 2021 komt Michael Pilarczyk alsnog naar het SCALA Theater om samen met jou een fantastische middag te hebben!

Je ontvangt in de loop van deze middag nieuwe e-tickets in je mail met de nieuwe datum. Let op; de aanvangstijd is gewijzigd naar 16:00 uur. Je rij- en stoelnummers blijven ongewijzigd.

Mocht je nog vragen hebben vernemen wij dit graag middels een antwoord op deze mail (klantenservice@ntk.nl) of je kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op het gratis servicenummer 0900 4000 300.

We bedanken je voor je begrip en zien je op zaterdag 27 februari 2021 bij Michael Pilarczyk in het SCALA Theater!
Facebook Instagram
NTK - Klantenservice