Jos et näe viestiä, klikkaa tästä

Kauppakamarit: ratkaisuja kunnille
kasvun ja hyvinvoinnin turvaamiseksi

Kuntakenttä tarvitsee rakenteellisia uudistuksia, jotta kuntien elinvoima ja kuntalaisten palvelut voidaan turvata, vaativat kauppakamarit kuntavaaliteeseissään.

Lue lisää

Kohti kuntavaaleja – ja elinvoimakuntia

Pääkirjoitus | 11.12.2020

Elinvoimakunta ei synny veroja ja maksuja nostamalla vaan aktiivisella elinkeino- ja työllisyyspolitiikalla, jonka keskiössä ovat yritykset.


KOULUTTAUDU TURVALLISESTI!

Keväällä järjestämme paljon koulutuksia etäyhteyksin. Lähikoulutustemme osalta seuraamme jatkuvasti THL:n ohjeistuksia ja rajoituksia ja voimme tarvittaessa muuttaa niitä verkkokoulutuksiksi.


Kevään koulutuskalenteri julkaistaan kokonaisuudessaan viikolla 51 nettisivuillamme


HHJ:n järjestämä hallituskoulutus innostaa aloittamaan ja kehittämään hallitustyöskentelyä sekä tarjoaa ideoita näkökulmien ja toimintatapojen uudistamiseen. Samalla tuetaan pk-yritysten kasvua ja kilpailukykyä.

a

a

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -kurssi soveltuu hallitustyöskentelyn aktivoimiseen ja kehittämiseen. Se sopii hallitustyötä jo tekeville sekä sitä harkitseville. Kurssi auttaa myös yrittäjiä sekä yritysjohtajia hyödyntämään hallitustyöskentelyä entistä paremmin.

Kevään 2021 HHJ-kurssien ilmoittautumiset on avattu. Kurssit täyttyvät nopeasti – varaathan paikkasi hyvissä ajoin www.hhj.fi.

Kaksipäiväisellä HHJ-puheenjohtajakurssilla käsitellään hallituksen johtamista ja ryhmädynamiikkaa. Puheenjohtajan tulisi toimia vastaavasti kuten orkesterinjohtaja tai luotsi. Hänellä tulee olla kyky kehittää hallitusosaamista, niin omaansa kuin hallituksen jäsenten.

Seuraava puheenjohtajakurssi Tampereella torstaina 18.3. klo 11.45–16.30 ja perjantaina 19.3. klo 8.30–16.00

HHJ Hallitus ja strategian toteuttaminen keskiviikkona 21.4. klo 9.00–16.00

  • Omat kokemukset strategian toteutumisesta

  • Miksi strategiat eivät toteudu?

  • Strategian toteuttamisen keinot

HHJ Hallitus ja talous keskiviikkona 26.5. klo 9.00–15.30

  • Pk-yrityksen tuloksen, taseen ja rahoituslaskelman analysointi ja johtopäätökset

  • Hallituksen vaatimukset talousraportoinnille


Tampereen kauppakamari on mukana

Menestyvä monikulttuurinen yritys -kampanjassa.

Lue täältä, miksi IKEAn aluejohtaja Vesa Haapalahti pitää henkilöstön monimuotoisuutta voimavarana.


Ilmoituskanava osoittaa yritysvastuuta

Keskuskauppakamari on lanseerannut uuden Ilmoituskanava-palvelun, joka tarjoaa yrityksen henkilöstölle ja sidosryhmille väylän tehdä anonyymisti ilmoituksia havaitsemistaan väärinkäytöksistä ja epäeettisestä toiminnasta. Lisätietoa täältä.


Investointien tukeminen mahdollista

Pirkanmaan ELY-keskuksesta voi hakea avustusta pienten ja keskisuurten yritysten kehittämishankkeisiin. Nyt sitä voidaan myöntää myös investointeihin, sillä Pirkanmaalle on myönnetty lisärahoitusta yritystukiin. Lisätietoa täältä.


Teatterin joulutunnelmaan omalta kotisohvalta!

Tampereen Teatteri livestriimaa Saiturin joulun lauantaina 12.12. klo 18.15, perjantaina 18.12. klo 18.15, maanantaina 21.12. klo 14.45 ja tiistaina 22.12. klo 18.15. Suorissa lähetyksissä pääsee kurkistamaan myös teatterin kulissien taakse.

Livestriimaus sopii ohjelmanumeroksi etäpikkujouluihin tai joululahjaksi työntekijöille. Peruslippu maksaa 14,90e/kpl, mutta saatavilla on myös ryhmälippu henkilömäärän mukaan: vähintään 30 lippua/12,90€/kpl, vähintään 100 lippua/10,90e/kpl, vähintään 300 lippua/9,90e/kpl.

Jokaisella lipulla voi katsoa esityksen yhdellä laitteella. Ryhmäliput voi tilata myyntipalvelu@tampereenteatteri.fi tai 010 346 2400.


Seuraa meitä somessa


Justice delayed is justice denied

Lue lisää