Jos et näe viestiä, klikkaa tästä

Yritysoikeuden lahjoitusprofessuuri vahvistaa Tampereen roolia hallitustyön kehittämisessä

KTT Janne Ruohonen on valittu Tampereen yliopiston yritysoikeuden tenure track -professuuriin, jonka alana ovat erityisesti yritysten hallitustyöskentely ja kuntayhtiöt. Tammikuun alussa tehtävässä aloittaneen Ruohosen tutkimusalueita ovat yhtiöoikeus, kuntayhtiöt ja tilintarkastusoikeus.
Professuurin teemat ovat keskeisiä käytännön yrityselämän kannalta, ja se kasvattaa entisestään Tampereen vahvaa asemaa hallitustyön kehittämisessä ja tutkimuksessa.

Lue lisää

Rokotuksia pikaisesti myös yritysten henkilöstölle

Pääkirjoitus | 15.1.2021

Ikä ja sairaudet ovat rokotusten priorisointikriteereinä relevantteja, mutta olisiko syytä miettiä vielä muita kriteerejä, joilla turvataan yhteiskunnan toipuminen?


a

KOULUTTAUDU TURVALLISESTI! Keväällä järjestämme paljon koulutuksia etäyhteyksin. Seuraamme THL:n ohjeistuksia ja rajoituksia ja muutamme lähikoulutuksia tarvittaessa verkkokoulutuksiksi. Muutoksista ilmoitetaan ilmoittautuneille sekä nettisivuillamme.

a

Kevään koulutuskalenteri on nyt julkaistu nettisivuillamme

Keväällä tulossa muun muassa:


HHJ:n hallituskoulutus innostaa aloittamaan ja kehittämään hallitustyöskentelyä sekä tarjoaa uusia ideoita näkökulmien ja toimintatapojen uudistamiseen. Samalla tuetaan pk-yritysten kasvua ja kilpailukykyä. HHJ-koulutukset soveltuvat jo hallitustyötä tekevälle tai sitä vasta harkitsevalle.

a

Ilmoittautuminen kevään kursseille osoitteessa www.hhj.fi.

a

a

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -kurssi soveltuu hallitustyöskentelyn aktivoimiseen ja kehittämiseen. Se sopii hallitustyötä jo tekeville ja sitä harkitseville sekä auttaa yrittäjiä ja yritysjohtajia hyödyntämään hallitustyöskentelyä entistä paremmin.

Kevään kolme ensimmäistä kurssia ovat jo täynnä, mutta järjestämme ylimääräisen HHJ-verkkokurssin 31.3. alkaen. Kurssit täyttyvät nopeasti – varaathan paikkasi hyvissä ajoin www.hhj.fi.

UUSI TEEMAKOULUTUS!
HHJ Hallituksen työkalut asiakasarvon johtamiseen keskiviikkona 17.3. klo 9–16 | etäkoulutus
Asiakasarvon teemakoulutus luo ymmärrystä asiakasarvon johtamiseen ja antaa työkaluja strategisen kilpailuedun kehittämiseen.
Koulutuksen jälkeen:

  • Osallistuja ymmärtää asiakasarvon suhteen yrityksen kilpailuetuun, kannattavuuteen, kasvuun, kassavirtaan ja kulttuuriin.
  • Osallistuja pystyy arvioimaan yrityksen strategiaa arvon tuottamisen näkökulmasta.
  • Osallistuja tuntee keskeiset asiakasarvon mittarit ja työkalut.

HHJ Hallitus ja strategian toteuttaminen keskiviikkona 21.4. klo 9.00–16.00

  • Omat kokemukset strategian toteutumisesta
  • Miksi strategiat eivät toteudu?
  • Mitä ovat muutostahto ja muutosvastarinta?

HHJ Hallitus ja talous keskiviikkona 26.5. klo 9.00–15.30

  • Pk-yrityksen tuloksen, taseen ja rahoituslaskelman analysointi ja johtopäätökset
  • Hallituksen vaatimukset talousraportoinnille
  • Hallituksen edellyttämät talouden ennusteet ja budjetointi

Kaksipäiväisellä HHJ-puheenjohtajakurssilla käsitellään hallituksen johtamista ja ryhmädynamiikkaa. Puheenjohtajan tulisi toimia kuten orkesterinjohtaja tai luotsi.

Hänellä tulee olla kyky kehittää omaa ja hallituksen jäsenten hallitusosaamista. Hallitus toimii osakeyhtiön voimavarana ja suunnan näyttäjänä.

Seuraava puheenjohtajakurssi Tampereella torstaina 18.3. klo 11.45–16.30 ja perjantaina 19.3. klo 8.30–16.00


Why invest in the Tampere region?

The main theme of the Tampere Business Forum 2021 online event will be the pull factors of the Tampere region – reasons why companies and investors should find the region an attractive place for business.

The event is a collaboration between Tampere Chamber of Commerce, Business Tampere and the City of Tampere.

Online event will take place Friday, 29 January at 10–12.30.
More info here.


Finland Works on Euroopan laajuinen verkossa toteutettava rekrytointitapahtuma, jossa eri alojen työnantajilla ja ammattilaisilla on mahdollisuus löytää toisensa nopeasti ja vaivattomasti. Osallistuminen on maksutonta.
Työnantaja ja työnhakija, rekisteröidy nyt täällä.


Seuraa meitä somessa


Näin turvaat selustasi osakeyhtiön hallitustyössä

Lue lisää