NTK
Daniel Arends

Je ontvangt deze mail omdat je kaarten hebt gekocht voor Daniël Arends in het SCALA Theater.

Door de coronamaatregelen konden de eerder geplande shows van Daniël niet doorgaan. Wij zouden je op de hoogte houden van de nieuwe datum. Helaas hebben we minder goed nieuws. Zojuist hebben wij van de producent te horen gekregen dat de shows niet meer op een ander moment worden ingehaald.

De intentie was om de shows in juli in te halen, maar tegen de tijd heeft Daniël Arends ongeveer 9 maanden zijn show niet meer gespeeld. Daardoor heeft hij het gevoel dat zijn show niet meer relevant (genoeg) is en mede daardoor ook de actualiteit mist. Hij gaat zich daarom focussen op nieuw materiaal. Helaas betekent dit dat de shows in het SCALA Theater definitief zijn geannuleerd.

Wij zullen jouw reservering annuleren. Het betaalde bedrag zullen wij terug storten op het rekeningnummer waarmee de order oorspronkelijk is betaald. Let op; door de drukte kan het tot 10 werkdagen duren voordat het bedrag op je rekening staat.

Mocht je nog vragen hebben vernemen wij dit graag middels een antwoord op deze mail (klantenservice@ntk.nl) of je kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op het gratis servicenummer 0900 4000 300 (tussen 10:00 uur en 15:00 uur).

Onze excuses voor het eventuele ongemak en wij wensen je veel gezondheid toe!
Facebook Instagram
NTK - Klantenservice