NTK
Het Pauperparadijs

Je ontvangt deze mail omdat je kaarten hebt gekocht voor Het Pauperparadijs. Zojuist hebben wij vanuit de producent vernomen dat het theaterspektakel zal worden verplaatst naar de zomer van 2022. Lees hieronder de reactie van de producent. Na de reactie vind je meer informatie over jouw reservering.
Beste mensen, beste trouwe fans,

Met pijn in het hart moeten we u berichten dat we Het Pauperparadijs deze zomer niet kunnen spelen. Door de grote onzekerheid die er nog steeds is over de corona-beperkingen voor theaterbezoek zijn we gedwongen de voorstelling nog eens een jaar te verplaatsen, naar de zomer van 2022.
 
We hebben tot het laatste moment gewacht op beter nieuws. Wij, de acteurs en de medewerkers, willen niets liever dan de voorstelling voor u neerzetten. Juist omdat Het Pauperparadijs in eerste instantie kon doorgaan dankzij de vele vroegboekers onder u.

We zijn ook dankbaar dat zovelen van u in 2020 uw kaarten heeft behouden. Dit heeft ons enorm gesteund en gemotiveerd om alles op alles te zetten. Maar de omstandigheden zijn te onzeker. En inmiddels wordt het te kort dag om de voorstelling nog op te starten.

Wij hopen dat u begrijpt dat we in deze situatie niet anders kunnen, en we zien ernaar uit om u volgend jaar alsnog te verwelkomen bij een van de voorstellingen van Het Pauperparadijs in Veenhuizen – en dan in betere tijden.
 
Wij wensen u het allerbeste en een goede gezondheid.

Met hartelijke groet,

Namens het hele Pauperparadijs-team,

Tom de Ket, Suzanna Jansen, Wolter Lommerde
Het Pauperparadijs

Wat gebeurt er met mijn reservering?
De voorstellingen worden 1 op 1 verplaatst naar volgend jaar. Dat betekent dat je dezelfde weekdag én dezelfde plaatsen behoud. Heb je bijvoorbeeld kaarten voor woensdag 9 juni 2021 geboekt, dan worden je kaarten omgezet naar woensdag 8 juni 2022. Je rij- en stoelnummers blijven hetzelfde. Je ontvangt in de loop van vandaag nieuwe e-tickets met de nieuwe datum erop. De oude tickets kun je weggooien.

Kan ik omboeken naar een andere datum en/of rang?
Uiteraard heb je de mogelijkheid om jouw kaarten om te boeken naar een andere datum. Het Pauperparadijs speelt tussen dinsdag 31 mei 2022 en zondag 7 augustus 2022 11 weken lang in Veenhuizen. Alle speeldata kun je terugvinden op onze website.

Je kunt je kaarten omboeken door te bellen naar het gratis servicenummer 0900 4000 300. Hierop zijn we 7 dagen per week bereikbaar tussen 10:00 uur en 15:00 uur. Het omruilen naar een andere datum is op basis van beschikbaarheid, op=op. Wil je omboeken van rang 2 naar rang 1? Dat kan, tegen bijbetaling van het prijsverschil, natuurlijk ook.

Kan ik mijn reservering wijzigen?
Uiteraard hopen wij dat we je in de zomer van 2022 alsnog te mogen verwelkomen in Veenhuizen! Mede door jouw steun en gekochte kaarten is het mogelijk om Het Pauperparadijs weer terug te krijgen in Veenhuizen. Mocht jouw gekozen datum niet uitkomen, hopen wij dat je een andere geschikte datum kunt vinden.

Kan ik mijn reservering annuleren?
Mocht er in deze periode geen geschikte datum voor jou zijn, dan kun je tot uiterlijk dinsdag 1 juni 2021 kosteloos annuleren. Je kunt je reservering annuleren door een mailtje te sturen naar klantenservice@ntk.nl. Je ontvangt dan je geld retour.
Uiteraard hopen wij dat we je in de zomer van 2022 alsnog te mogen verwelkomen in Veenhuizen!

Blijf gezond!

Groeten,

Team NTK, VanPlan & Het Pauperparadijs
Facebook Instagram
NTK - Klantenservice