NTK
Scala Theater

Je ontvangt deze mail omdat je kaarten hebt gekocht een van de optredens in het SCALA Theater

Wij hebben je eerder gemaild dat de geplande voorstellingen geen doorgang konden vinden. Via deze mail sturen wij je graag een (korte) update over de status van je reservering.

Achter de schermen zijn wij nog steeds bezig met het plannen van de nieuwe voorstellingen. Helaas was het de afgelopen weken/maanden nog te onzeker om de nieuwe data in te plannen. Zowel de artiesten als wij willen jullie als fans namelijk niet keer op keer teleurstellen en wéér moeten verplaatsen. Op dit moment wordt er gewacht tot er iets meer zekerheid is dat er weer gespeeld mag worden.

Naar aanleiding van de afgelopen persconferentie hebben wij het gevoel dat het moment er aan zit te komen dat we bijna nieuwe data kunnen communiceren! We doen dus nog even een beroep op je geduld. De routekaart ziet er positief uit en laten we hopen dat de besmettingscijfers snel zullen dalen door het vaccineren en de maatregelen.

Wij willen jullie middels deze mail graag laten weten dat wij er nog steeds bovenop zitten, je niet zijn vergeten en dat we hopen je snel goed nieuws te kunnen brengen! Zodra er een definitieve nieuwe datum is voor jouw concert zullen wij je daar per mail over informeren. Tot die tijd is het niet mogelijk om je order te annuleren.

Mocht je nog vragen hebben vernemen wij dit graag middels een antwoord op deze mail (klantenservice@ntk.nl) of je kunt ons dagelijks tussen 10:00 en 15:00 uur telefonisch bereiken op het gratis servicenummer 0900 4000 300.

We bedanken je voor je geduld en je hoort van ons zodra wij meer weten!
Facebook Instagram
NTK - Klantenservice