NTK
Weesp
Geachte bezoeker,
 
Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn de geldende maatregelen verlengd. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om het concert met muziek van Schönberg en Brahms op vrijdag 7 mei in de van Houtenkerk in Weesp te annuleren. Wij vinden het voor u, onze musici en onze medewerkers niet verantwoord het concert door te laten gaan. 
 
Het concert programma wordt, in ongewijzigde vorm, verplaatst naar zaterdag 3 juli 2021 om 18.30 en 21.00 uur. Uw kaarten zijn omgeboekt naar bovengenoemde datum. U ontvangt in de loop van vandaag de nieuwe kaarten in uw mailbox.

Mocht u hiervan geen gebruik willen maken, dan kan de Nationale Theaterkassa (via klantenservice@ntk.nl of telefonisch via het gratis servicenummer 0900 4000 300, tussen 10u en 15u) de boeking omzetten naar een 'geniet later'-voucher, of u kunt restitutie vragen.
 
We hopen u snel terug te zien bij één van onze concerten in het nieuwe jaar. 
We staan klaar om u ook in 2021 weer prachtige kamermuziek met een gevarieerd programma aan te bieden.
 
Via onze website wcmf.eu blijft u volledig op de hoogte van onze verdere programmering. Wilt u uitgebreider geïnformeerd worden dan kunt u zich, via onze site, inschrijven voor onze gratis nieuwsbrief. 
 
We zien u graag in juli.
 
Met vriendelijke groet,
Stichting Chamber Music Weesp
 
Weesp
Facebook Instagram
NTK - Klantenservice