NTK
Titus & Fien Zomershow
Je ontvangt deze mail omdat je kaarten hebt gekocht voor de Titus & Fien Zomershow op zondag 4 juli 2021. Helaas kan deze show geen doorgang vinden in verband met de maatregelen omtrent het Coronavirus. Op dit moment geeft de routekaart aan dat er in juli max. 100 mensen in een zaal mogen binnen en dat zijn helaas nog geen werkbare aantallen voor een groot zomerfeest.

Maar we hebben goed nieuws, er is meteen een nieuwe datum gepland! En we willen jullie niet weer laten wachten! Dus op zaterdag 18 september 2021 komen Titus & Fien alsnog naar het RAI Theater om samen met jou een fantastische dag te hebben! We weten dat je er al lang op moet wachten maar hopen dat deze paar extra weken er nog bij kunnen! Titus & Fien kunnen niet wachten om jou weer te zien!
Titus & Fien hebben ook een leuk filmpje voor jullie opgenomen!
Bekijk hem hieronder! 
Titus & Fien Zomershow

Op de datum na veranderd er niks. De dresscode blijft Groen & Gek, het blijft een spetterende zomershow én je gereserveerde rij- en stoelnummers blijven hetzelfde! In de loop van vandaag ontvang je nieuwe e-tickets met de nieuwe datum. De oude tickets mag je weggooien.

Heb je vragen? Je kunt ons dagelijks tussen 10:00 uur en 15:00 uur bereiken op het gratis servicenummer 0900 4000 300. Of je kunt een mailtje sturen naar klantenservice@ntk.nl.

Zowel Titus & Fien, Van Hoorne Entertainment als wij kunnen niet wachten tot het zover is. We zien jullie graag in september in het RAI Theater bij een spetterende zomershow!
Titus & Fien Zomershow
Facebook Instagram
NTK - Klantenservice