Avonturenboerderij - Family Farm Run
Beste Family Farm Run-deelnemer,
 
Je ontvangt deze mail, omdat je tickets hebt gekocht voor de Family Farm Run op zaterdag 10 juli 2021 bij Avonturenboerderij Molenwaard. Helaas kan het evenement niet doorgaan i.v.m. de maatregelen rondom het Coronavirus. Op dit moment is er ook besloten om (nog) geen nieuwe datum te communiceren voor de Family Farm Run. Hij wordt dan ook volledig geannuleerd.

Wij willen jou als kaartkoper 2 opties gegeven wat betreft jouw tickets:
 
Optie 1 - Je zet je tickets van de Family Farm Run om naar reguliere tickets voor Avonturenboerderij Molenwaard (t.w.v. € 14,75) mét een gratis parkeermunt per bestelling (deze kun je op de dag van je bezoek afhalen bij de kassa). Let op; de komende periode is het wel van belang dat je een datum reserveert voordat je het park bezoekt. De reguliere tickets die wij je aanbieden, zijn geldig tot en met 9 januari 2022.
‚Äč
Optie 2 - Je annuleert je tickets voor de Family Farm Run en ontvangt het betaalde bedrag retour op het rekeningnummer waarmee je de reservering oorspronkelijk hebt betaald. 

Wij ontvangen jouw keuze graag uiterlijk dinsdag 25 mei 2021. Je kunt je keuze doorgeven door een mail te sturen naar klantenservice@ntk.nl of door te bellen met het gratis servicenummer 0900 4000 300 (dagelijks bereikbaar tussen 10u en 15u). 
 
Goed nieuws! De Avonturenboerderij is vanaf morgen (woensdag 19 mei 2021) weer geopend voor publiek en daar zijn wij erg blij mee! Wij hopen je snel te mogen verwelkomen op het park!

 
Groet,
 
Team Avonturenboerderij Molenwaard
Facebook Instagram
NTK - Klantenservice