NTK
NTK
Je ontvangt deze mail omdat je kaarten hebt gekocht voor Kerst met Django Wagner in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Dit concert op maandag 6 december 2021 zal verplaatst worden naar volgend jaar. Deze keuze is in overleg met de producent gemaakt. We zijn van mening dat we jou op deze manier meer zekerheid op een onbezorgd avondje uit kunnen geven. Hopelijk ben je er volgend jaar bij!

Op maandag 12 december 2022 komt Django Wagner met Kerst met Django alsnog naar het AFAS Circustheater om samen met jou een fantastische avond te hebben. Django zingt, onder begeleiding van zijn orkest, de mooiste kerstliedjes!

Na het concert is er ook een Kerst afterparty met sfeervolle (kerst)muziek. Je ontvangt een glas champagne en verschillende versnaperingen. Ook krijg je na deze speciale kerstavond een prachtige CD van Django mee naar huis!

Je ontvangt van ons nieuwe e-tickets in je mail met de nieuwe datum. Je rij- en stoelnummers blijven ongewijzigd. Mocht je nog vragen hebben vernemen wij dit graag middels een antwoord op deze mail (klantenservice@ntk.nl) of je kunt ons dagelijks telefonisch bereiken tussen 10:00 uur en 15:00 uur op het gratis servicenummer 0900 4000 300.

Wij wensen je de komende tijd veel gezondheid toe en verwelkomen je graag op maandag 12 december 2022 bij Kerst met Django Wagner in Scheveningen!
Facebook Instagram
NTK - Klantenservice