NTK
VOTOWN Festival
Je ontvangt deze mail omdat je kaarten hebt gekocht voor het VOTOWN Festival op zaterdag 12 juni 2021. Door de huidige coronasituatie en bijbehorende beperkingen heeft de organisatie van het VOTOWN Festival besloten het festival tot nader order uit te stellen.

Op dit moment is het nog onduidelijk wanneer het VOTOWN festival plaats kan vinden. Omdat wij jou als kaartkoper graag meer duidelijkheid willen geven hebben wij besloten om alle orders te annuleren. Je ontvangt van ons binnen 10 dagen het geld retour op het rekeningnummer waarmee je oorspronkelijk hebt betaald. 

Mocht op een later moment blijken dat het VOTOWN Festival 2022 een nieuwe datum heeft, dan zullen wij jou als trouwe kaartkoper daar als eerste over informeren. Op dat moment kun jij dan als eerste weer kaarten kopen. Wij hopen dat je er dan weer bij bent! Sowieso wordt de volgende editie er een waarbij iedereen er alles aan doet om er het gezelligste festival van Nederland van te maken! Samen maken we er één groot feest van!

Heb je nog vragen? Bel ons gerust op het gratis servicenummer 0900-4000300 (dagelijks bereikbaar tussen 10u en 15u) of stuur een mail naar klantenservice@ntk.nl.

We danken je voor je begrip en zien je graag bij een volgende editie van het VOTOWN Festival! Tot die tijd, blijf gezond!
Facebook Instagram
NTK - Klantenservice