NTK
De Nationale Taptoe
U ontvang deze mail, omdat u een of meer kaarten hebt gekocht voor de Nationale Taptoe 2021 in oktober in Rotterdam Ahoy.

Helaas kan dit evenement door de genomen maatregelen rondom het Coronavirus niet doorgaan. Met deze mail informeren wij u graag over wat dit voor u betekent. Lees vooral de gehele mail door, want onderaan hebben we nog leuk nieuws!
 
U krijgt nieuwe kaarten voor de Nationale Taptoe 2022
De Nationale Taptoe vindt volgend jaar plaats van vrijdag 9 t/m 11 september 2022, eveneens in Rotterdam Ahoy. Uw toegangskaarten blijven geldig voor de Nationale Taptoe 2022.

U krijgt van ons kosteloos nieuwe tickets toegestuurd voor dezelfde dag, dezelfde rang en dezelfde stoel(en), zoals u deze voor de Nationale Taptoe 2021 had besteld. U hoeft daarvoor niets te doen, dit gebeurt automatisch. Uw oude tickets zijn niet meer geldig.

Kan ik omboeken naar een andere voorstelling en/of rang?
Ja, het is mogelijk om uw kaarten om te boeken naar een andere voorstelling, voor zover beschikbaar. Wilt u tevens omboeken naar een hogere rang? Dan dient het prijsverschil bijbetaald te worden.

U kunt uw kaarten omboeken door te bellen naar het gratis servicenummer 0900 4000 300. Hierop zijn we 7 dagen per week bereikbaar tussen 10:00 uur en 15:00 uur.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Uiteraard hopen wij dat u in 2022 weer komt genieten van de Nationale Taptoe. We hebben dan wat in te halen! En dat willen we graag samen met u doen!

Mochten de dagen van de voorstellingen in 2022 u echter niet goed uitkomen, dan kunt u uw bestelling kosteloos annuleren. Dit kan door vóór 1 juli 2021 een e-mail te sturen naar klantenservice@ntk.nl. U ontvangt het volledig betaalde bedrag retour.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons ook telefonisch bereiken via het telefoonnummer 0900 9203 (€0,45 pm) (7 dagen per week bereikbaar tussen 10:00 uur en 15:00 uur). Wij hopen u in 2022 alsnog te mogen verwelkomen bij de Nationale Taptoe in Rotterdam Ahoy!
De Nationale Taptoe
De Nationale Taptoe komt dit jaar naar Soesterberg!

De Stichting Nationale Taptoe heeft alles in het werk gesteld om dit jaar voor de vele liefhebbers weer een Nationale Taptoe te kunnen bieden. Vanwege de nog steeds geldende COVID-19 maatregelen is het helaas nog niet mogelijk om een indoor Taptoe in Rotterdam Ahoy te organiseren.

Voor dit bijzondere tussenjaar zijn ze op zoek gegaan naar een goed alternatief zodat we niet nog een jaar hoeven over te slaan. Dat alternatief hebben ze gevonden op een prachtige locatie namelijk: het Nationaal Militair Museum in Soesterberg.

Voor meer informatie over de Nationale Taptoe bij het Nationaal Militair Museum in Soesterberg verwijzen wij u graag door naar de website van de Nationale Taptoe.

Wilt u uw kaarten omboeken van Rotterdam Ahoy naar Soesterberg? Dat kan! U kunt dan contact met ons opnemen door te bellen met 0900 9203 (€0,45 pm) (7 dagen per week bereikbaar tussen 10:00 uur en 15:00 uur).
 
Bekijk hier meer informatie over Soesterberg
Facebook Instagram
NTK - Klantenservice