NTK
NTK
Je ontvangt deze mail omdat je kaarten hebt gekocht voor Stef Bos in het SCALA Theater.
 
Wij zouden je op de hoogte houden van de eventuele nieuwe datum. Helaas is zojuist gebleken dat het niet mogelijk is om een nieuwe datum in te plannen voor het concert van Stef Bos in het SCALA Theater.

Aangezien het SCALA Theater speciaal gebouwd is voor deze coronaperiode, zijn er geen onbeperkte data om shows in te halen. Helaas blijkt er nu dat er in de agenda's van Stef Bos en het SCALA Theater geen geschikte datum te vinden is waarop beide partijen beschikbaar zijn om het concert alsnog in te halen. Het concert in het SCALA Theater is dan ook definitief geannuleerd.

Maar uiteraard willen wij dat je alsnog kunt genieten van Stef Bos! Daarom hebben wij 3 keuzes voor je:
 
  1. Je kunt je kaarten omboeken naar naar het concert van Stef Bos op dinsdag 28 december 2021 in Rotterdam Ahoy. Deze kaarten zijn €1,50 duurder, maar uiteraard nemen wij deze kosten op ons. Jij hoeft dus niks bij te betalen.
  2. Je ontvangt van ons een NTK Flex Ticket. Dit Flex Ticket kun je tot 1 juni 2022 gebruiken op ons website (www.ntk.nl) voor een leuk avondje uit! Ook kun je eventueel later hiervoor alsnog kaarten kopen voor Stef Bos in Rotterdam Ahoy (Let op; het eventuele prijsverschil dien je dan wel bij te betalen). Lees hier meer over het NTK Flex Ticket.
  3. Je ontvangt je geld retour.


Je kunt je keuze doorgeven door dit formulier in te vullen.

We ontvangen je keuze graag uiterlijk zondag 13 juni. Jouw keuze wordt ná die datum verwerkt. Mocht je uiterlijk 13 juni geen keuze hebben gemaakt, dan ontvang je van ons kaarten voor het concert van Stef Bos in Rotterdam Ahoy op dinsdag 28 december 2021.

Mocht je nog vragen hebben vernemen wij dit graag middels een antwoord op deze mail (klantenservice@ntk.nl) of je kunt ons dagelijks telefonisch bereiken op het gratis servicenummer 0900 4000 300 (tussen 10:00 uur en 15:00 uur).

Wij hopen je uiteraard te mogen verwelkomen bij Stef Bos in Rotterdam Ahoy en wensen je veel gezondheid toe!
Geef hier jouw keuze door!
Facebook Instagram
NTK - Klantenservice