NTK
LOL Surprise
Je ontvangt deze mail omdat je kaarten hebt gekocht voor L.O.L. Surprise! Live op zondag 31 oktober 2021 in het RAI Theater in Amsterdam.

Zojuist hebben wij vanuit de producent te horen gekregen dat er een wijziging is in het tijdschema. De show is deze week afgemaakt en het belooft heel gaaf te worden! Om de show zo goed en mooi mogelijk te maken in het RAI Theater is er in de ochtend langer de tijd nodig voor de opbouw van de productie. Dit betekent dat de show van 11:00 uur verplaatst zal worden naar 17:00 uur.

Omdat we ons realiseren dat dit niet de eerste verplaatsing is bieden we jouw gezin een L.O.L. cadeautje. Deze kun je op de dag van de voorstelling bij binnenkomst op vertoon van je naam afhalen bij de merchandisebalie.

Wij zullen jouw reservering omboeken naar de show van 17:00 uur. Je houdt hiervoor dezelfde rij- en stoelnummers. In de loop van vandaag ontvang je hiervoor nieuwe e-tickets. De oude mag je weggooien.

Uiteraard is het ook mogelijk om om te boeken naar de voorstelling van 14:00 uur. Wil je omboeken naar 14:00 uur of heb je vragen? Stuur ons dan een mailtje op klantenservice@ntk.nl of bel ons op het gratis servicenummer 0900 4000 300 (dagelijks bereikbaar tussen 10:00 uur en 15:00 uur).

Onze excuses voor het eventuele ongemak. Zowel L.O.L. Surprise, Van Hoorne Entertainment als wij kunnen niet wachten tot het zover is. We zie je graag in oktober in het RAI Theater! Tijd voor een fantastisch feestje!
Facebook Instagram
NTK - Klantenservice